Voor elk moment een persoonlijk cadeau!

Bijzondere gelegenheden vragen om bijzondere cadeaus. Vier de verjaardag van je beste vriendin, of het 25-jarig jubileum van je ouders met iets unieks. Denk aan een illustratie van jullie favoriete foto of een snijplank met persoonlijke gravure. Of het nu gaat om een housewarming, huwelijk, verjaardag, of jubileum, een uniek cadeau maakt elk moment extra bijzonder.


Geboorte

Bij de geboorte van een baby wil je iets speciaals geven. Mijn gepersonaliseerde kraamcadeaus zijn uniek! Denk aan een geboorteposter met een lijntekening van de baby, mooie mama sieraden, of een geboortekistje met naam of lijntekening. Ook heb ik geboortekaarsen, speenkoorden en bewaarzakjes met naam.

Geef een cadeau dat echt opvalt!

Huwelijk

Staan er binnenkort verlovingsfeesten, bruiloften of huwelijksjubilea op de planning? Ik maak lijntekeningen en gestileerde portretten van het bruidspaar, gedrukt op handgeschept papier. Je ontvangt de illustraties kant-en-klaar ingelijst en ingepakt bij jou thuis. Of wat dacht je van een snijplank met een persoonlijke lijntekening of de namen van het bruidspaar erop gegraveerd?

Geef een cadeau dat hun speciale dag echt onvergetelijk maakt!

Jubileum

Binnenkort een jubileum te vieren, of het nu zakelijk, huwelijks- of een ander soort jubileum is? Geef een uniek jubileumcadeau, zoals een illustratie van de persoon, collega's of het bedrijfspand, compleet ingelijst en ingepakt voor thuis. Of verras met een persoonlijk gegraveerde snijplank, met een ontwerp op maat of de namen van het jubilerende paar.

Laat mij helpen om hun speciale dag nog specialer te maken!

Ter nagedachtenis

Ontdek mijn assortiment gedenkproducten, ideaal om geliefden te herdenken. Hier vind je gedenkkaarsen, grafkaarsen en windlichten met eigen tekst, naam of lijntekening. Geschikt als troostgeschenk voor iemand die rouwt. Geef een persoonlijk eerbetoon met mijn unieke herdenkingsproducten, die warmte en steun bieden in moeilijke tijden.

Housewarming

Op zoek naar een uniek cadeau voor een housewarming? Ontdek mijn gepersonaliseerde geschenken voor nieuwe huizen, samenwonen of verhuizingen. Van windlichten met de straatnaam tot snijplanken met persoonlijke lijntekeningen van personen of het huis zelf, en naamborden met illustraties van personen. Ook maak ik gedetailleerde gestileerde portretten en lijntekeningen van huizengevels.

Sinterklaas

Sinterklaas komt er weer aan en het is tijd om voor iedereen cadeaus te zoeken. Mijn gepersonaliseerde Sinterklaascadeaus zijn perfect voor een uniek en persoonlijk geschenk. Kies uit snijplanken met lijntekeningen en teksten, sieraden met gegraveerde bedels, en mooie illustraties als poster of muurcirkel. Maak deze Sinterklaas extra bijzonder met een cadeau dat met zorg is gemaakt.

Kerst

Kerst komt eraan en dat betekent tijd voor warme gezelligheid en cadeautjes! Het is dé gelegenheid om iets speciaals te geven. Mijn illustraties en gepersonaliseerde cadeaus zijn extra bijzonder omdat ze speciaal voor jou worden gemaakt. Zo geef je een echt uniek cadeau!

Moederdag

Laat mij een bijzondere lijntekening maken van jullie gezin, die ik vervolgens graveer op een prachtige snijplank, sieraad of muurcirkel die ook dienst kan doen als naambord. Ben je zelf creatief? Lever dan een mooie tekening aan die ik eveneens kan graveren op een houten snijplank of als bedel voor aan een armband of ketting. Elk ontwerp wordt speciaal voor jou gemaakt, waardoor je altijd een uniek en persoonlijk cadeau geeft aan jouw moeder op Moederdag!

Vaderdag

Heeft jouw vader al alles en wil je hem dit jaar verrassen met een uniek Vaderdag cadeau? Laat mij een lijntekening maken van jullie gezin of huis, die ik graveer op een prachtige snijplank. Of lever zelf een tekening aan die ik op een houten snijplank kan graveren!

De silhouet illustraties van vader en kind zijn ook erg geliefd als Vaderdagcadeau.