ILLUSTRATIES


In mijn webshop kun je illustraties bestellen waarbij je keuze hebt uit verschillende stijlen, zoals een minimalistische lijntekening, een silhouet of een kleurrijke illustratie van een persoon of huis. Het zijn unieke illustraties die speciaal voor jou worden gemaakt aan de hand van een foto.

Mijn illustraties zijn niet realistisch, maar creatief. Verwacht dus geen realistisch portret, maar een creatieve invalshoek.

Laat de illustratie afdrukken als een poster, muurcirkel of graveren in hout voor een mooi cadeau!

Portret illustraties

Portret gestileerd

Portret lijntekening

Silhouet illustratie


Huis illustraties

Huisportret

Lijntekening huis


Geboorte baby


Speciale wensen?

Heb jij een ander leuk idee voor je illustratie? Bijvoorbeeld om 'm op  kleding  of keramiek te bedrukken of te graveren in een glas of spiegel?

Ik bied niet alles standaard aan in mijn webshop, want de mogelijkheden zijn oneindig. 

Stuur mij dan even een berichtje en dan bekijk ik de mogelijkheden. 

Levertijd

Producten in deze webshop worden speciaal voor jou gemaakt en gaan pas naar de drukker wanneer jij 100% tevreden bent. Houd rekening met 1-5 werkdagen voor het ontwerpen.

Het drukken van posters duurt ongeveer 2-3 dagen. Voor muurcirkels en gegraveerde producten geldt vaak een langere levertijd.

Moet het voor een bepaalde datum klaar? Neem dan even contact met mij op.

Retourneren

Omdat deze producten speciaal voor jou gemaakt zijn is het niet mogelijk om deze te retourneren. Vooraf ontvang je een digitale proefdruk van het ontwerp waarmee je akkoord moet gaan alvorens de bestelling in productie gaat. Ben je toch niet tevreden over je ontvangen bestelling? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.


Cadeaubon

Geef eens een illustratie cadeau met een cadeaubon van Illustrado.