Home » Reviews

Reviews

Wat mensen zeggen over Illustrado...

illustratie eenvoud

Reactie plaatsen

Reacties

MariT
4 dagen geleden

Waaaauwww! Een super mooi huwelijkscadeau laten maken, zijn super blij met het eind resultaat!
Heel leuk hoe ze met goed overleg helemaal naar onze wensen heeft gemaakt.

Jetske
een maand geleden

Super! Dat is hoe ik het werk van Nynke omschrijf. Ze reageert snel, wensen kunnen besproken worden en met een mooi resultaat. Oprecht een aanrader!

Lauren
2 maanden geleden

Hij is nog mooier in het echt dan digitaal! Een ware eye catcher in ons huis en een heel mooie uitwerking van een herinnering. Helemaal anders dan gewoon een foto aan de muur.

Annemiek
2 maanden geleden

Ik kan alleen maar zeggen GEWELDIG!
Nynke heeft van een foto af een hele mooie illustratie gemaakt,waar ik heel blij mee ben!
En wat ook zo geweldig was,dat de proef illustratie er al heel snel was en de echtte illustratie ook.
Hele snelle reactie,super fijn!
Zeer aan te raden!!

Maybritt
2 maanden geleden

Leuk om persoonlijk benaderd te worden. Super blij met het eindresultaat en de snelle afhandeling! :)

Wieke
3 maanden geleden

Ik heb bij Nynke een borrelplank besteld, met eigen foto erop en het eindresultaat is echt fantastisch! 😍 Nynke reageert snel en het was allemaal zo geregeld. Ook de “proef” tekening was binnen een avondje af, echt geweldig hoe Nynke te werk gaat!

Yonna
3 maanden geleden

Heel blij met het portret wat Nynke voor ons heeft gemaakt als cadeau voor vrienden! Zij heeft goed meegedacht over wat mooi zou zijn. Snel en fijn contact! Aanrader als je op zoek bent naar een origineel cadeau!

Wietske
4 maanden geleden

Heel blij met de twee lijntekeningen die Nynke voor ons heeft gemaakt! De communicatie verliep soepel en vlot. Dankjewel!

Dieke van de Steeg
4 maanden geleden

Wij hebben voor ons bedrijf een illustratie op hout laten maken en we zijn er super blij mee. Fijn dat je zo flexibel was en snel kon schakelen. De kleuren zijn ook heel mooi geworden op het hout. We hebben echt een origineel en mooi geschenk zo. Ontzettend bedankt!

Lisanne
4 maanden geleden

Wauw! Ik ben zó blij met de illustratie die Nynke voor me heeft gemaakt. Ik was al een tijdje op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau. Dit is precies wat ik zocht! De stijl van Nynke’s illustraties spreekt me erg aan: vrolijk, speels en kleurrijk. Heel herkenbaar, en tegelijkertijd ook zo veel meer dan gewoon een foto. Ik kan niet wachten om m’n cadeau te geven! Dank je wel, Nynke!

Priscilla Monteiro
4 maanden geleden

Ze reageert heel snel en contact verloopt fijn. Snelle levering en luistert goed naar wat je wilt. Ik ben heel blij met mijn illustratie tekening voor op mijn flyer voor kraamzorg. Het is echt betaalbaar en goedkoper dan andere.