REVIEWS


Wat mensen zeggen over Illustrado...

Reactie plaatsen

Reacties

Dymphe
een maand geleden

Voor het 40 jarig huwelijk van mijn zus en zwager door Nynke een illustratie laten maken. De communicatie is prettig en snel. De illustratie is prachtig geworden met een subtiel lijnenpatroon en mooie kleuren. Ben dik tevreden en kan het werk van Nynke zeer aanbevelen.

Louise
een maand geleden

Voor het 30 jaar huwelijk van onze ouders hebben wij bij Nynke een illustratie laten maken. De communicatie ging super snel, we konden zelf persoonlijke voorkeuren doorgeven en de levering ging eveneens vlot. Maar het mooiste is dat Nynke met haar werk echt onze verwachtingen heeft overtroffen. Onze ouders waren ontroerd toen ze het cadeau kregen en hebben de prachtige illustratie een prominente plek gegeven in huis. Absoluut een aanrader!

Kyra
2 maanden geleden

Een echte aanrader! Ik ben zeer onder de indruk van Nynke haar mooie werk. Alles ging enorm vlot en ik ben enorm gelukkig met het resultaat! Dikke merci Nynke!!

Sonja
3 maanden geleden

Nynke denkt mee, staat open voor suggesties, werkt vlot, levert prachtig werk! Meerdere lijnentekeningen laten maken en keer op keer laat Nynke vakmanschap zien. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. "Illustrado" raad ik zeer zeker aan.

Fleur
3 maanden geleden

Ontzettend blij met het mooie resultaat. Een dierbare herinnering in lijnen uitgebeeld. Super snelle communicatie! Echt een aanrader!

Jelle Van Laer
3 maanden geleden

We hadden een lijntekening besteld voor de uitnodiging van ons huwelijk.
Het resultaat was een mooie minimalistische gestileerde tekening die toch zeer herkenbaar en persoonlijk is.
De communicatie verliep zeer vlot, een echte aanrader!

Yvette
3 maanden geleden

Nynke heeft een prachtige tekening van ons huis gemaakt. Het contact ging makkelijk en snel. Nadat ik een proeftekening had gekregen, kon ik makkelijk aanpassingen doorgeven welke ze dan snel kon veranderen. Super bedankt!!

MariT
4 maanden geleden

Waaaauwww! Een super mooi huwelijkscadeau laten maken, zijn super blij met het eind resultaat!
Heel leuk hoe ze met goed overleg helemaal naar onze wensen heeft gemaakt.

Jetske
4 maanden geleden

Super! Dat is hoe ik het werk van Nynke omschrijf. Ze reageert snel, wensen kunnen besproken worden en met een mooi resultaat. Oprecht een aanrader!

Lauren
5 maanden geleden

Hij is nog mooier in het echt dan digitaal! Een ware eye catcher in ons huis en een heel mooie uitwerking van een herinnering. Helemaal anders dan gewoon een foto aan de muur.

Annemiek
5 maanden geleden

Ik kan alleen maar zeggen GEWELDIG!
Nynke heeft van een foto af een hele mooie illustratie gemaakt,waar ik heel blij mee ben!
En wat ook zo geweldig was,dat de proef illustratie er al heel snel was en de echtte illustratie ook.
Hele snelle reactie,super fijn!
Zeer aan te raden!!

Maybritt
5 maanden geleden

Leuk om persoonlijk benaderd te worden. Super blij met het eindresultaat en de snelle afhandeling! :)

Wieke
6 maanden geleden

Ik heb bij Nynke een borrelplank besteld, met eigen foto erop en het eindresultaat is echt fantastisch! 😍 Nynke reageert snel en het was allemaal zo geregeld. Ook de “proef” tekening was binnen een avondje af, echt geweldig hoe Nynke te werk gaat!

Yonna
7 maanden geleden

Heel blij met het portret wat Nynke voor ons heeft gemaakt als cadeau voor vrienden! Zij heeft goed meegedacht over wat mooi zou zijn. Snel en fijn contact! Aanrader als je op zoek bent naar een origineel cadeau!

Wietske
7 maanden geleden

Heel blij met de twee lijntekeningen die Nynke voor ons heeft gemaakt! De communicatie verliep soepel en vlot. Dankjewel!

Dieke van de Steeg
7 maanden geleden

Wij hebben voor ons bedrijf een illustratie op hout laten maken en we zijn er super blij mee. Fijn dat je zo flexibel was en snel kon schakelen. De kleuren zijn ook heel mooi geworden op het hout. We hebben echt een origineel en mooi geschenk zo. Ontzettend bedankt!

Lisanne
7 maanden geleden

Wauw! Ik ben zó blij met de illustratie die Nynke voor me heeft gemaakt. Ik was al een tijdje op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau. Dit is precies wat ik zocht! De stijl van Nynke’s illustraties spreekt me erg aan: vrolijk, speels en kleurrijk. Heel herkenbaar, en tegelijkertijd ook zo veel meer dan gewoon een foto. Ik kan niet wachten om m’n cadeau te geven! Dank je wel, Nynke!

Priscilla Monteiro
7 maanden geleden

Ze reageert heel snel en contact verloopt fijn. Snelle levering en luistert goed naar wat je wilt. Ik ben heel blij met mijn illustratie tekening voor op mijn flyer voor kraamzorg. Het is echt betaalbaar en goedkoper dan andere.