SINTERKLAASCADEAUS


Het is bijna weer 5 december: Sinterklaas, loodjes, surprises, pakjesavond. De zoektocht naar een origineel Sinterklaascadeau kan weer beginnen!

Waarom Kiezen Voor Mijn Gepersonaliseerde Sinterklaascadeaus?

  • Ruime keuze aan gepersonaliseerde cadeaus
  • Handgemaakte illustraties
  • Met zorg en aandacht geproduceerd
  • Snel en ingepakt thuisbezorgd

Sinterklaascadeaus van hout

Sieraden met persoonlijke illustratie

Handgemaakt Familieportret

Gepersonaliseerde Sinterklaascadeaus met Unieke Illustraties


Feestelijk Cadeaupakket: Snijplank met Fryske Heerlijkheden

Laat jezelf of je dierbaren genieten van een stukje Friesland met mijn feestelijke cadeaupakket. Het bevat een schitterende snijplank met een unieke persoonlijke lijntekening. Daarbij vind je de heerlijke 'Alde Waterpoort Tsiis', een traditionele Friese Oude Waterpoort Kaas, een smaakvolle Friese worst, een potje verrukkelijke mosterd-dille saus en een bakje knapperige noten.

Jouw Eigen Illustratie, Perfect als Cadeau

Ik bied persoonlijke illustraties aan die je kunt bestellen als poster, mooi ingelijst en klaar om cadeau te geven. Als alternatief kan ik de illustratie op een muurcirkel drukken. 

Houten Waxinelichthouders

Maak de feestdagen extra gezellig met mijn houten waxinelichthouders. Deze sfeervolle accessoires zijn voorzien van unieke lijntekeningen en brengen warmte in iedere ruimte.

Unieke Snijplanken: Persoonlijke Kunstwerkjes voor in de Keuken

Mijn met zorg gegraveerde snijplanken zijn echte kunstwerkjes. Naast het feit dat het een uiterst praktisch cadeau is, maakt de tekening die op de snijplank prijkt dit geschenk echt bijzonder.

Sieraden met Een Persoonlijke Touch

Voor de dames heb ik prachtige sieraden in mijn assortiment. Kies uit verschillende armbanden en kettingen met gegraveerde bedeltjes. Deze gravure kan een naam of tekst zijn, maar ook een persoonlijke lijntekening die ik voor je maak aan de hand van jouw foto. 

Geef de Keuze met een Cadeaubon

Vind je het lastig om te kiezen? Geef dan een cadeaubon en laat jezelf of de ontvanger zelf iets moois uitkiezen. Een persoonlijk gebaar met eindeloze mogelijkheden.