Sinterklaascadeau

Het is is bijna weer zo ver, de zoektocht naar een origineel sinterklaascadeau gaat weer beginnen. Speciaal voor Sinterklaas heb ik een Sinterklaas cadeaupakket samengesteld.

Daarnaast vind je p mijn website allemaal gepersonaliseerde cadeau's. Ik maak illustraties in verschillende stijlen, zoals lijntekeningen en gestileerde portretten. Hiervan kun je een afdruk bestellen als kaart of poster of op ander materiaal zoals een muurcirkel. Een lijntekening is ook goed te graveren op hout. Ik heb een aantal houten cadeau's zoals een snijplank met lijntekening of eigen tekst, een waxinelichthouder of houten kist waar een lijntekening op gegraveerd kan worden.

De illustraties en ontwerpen worden speciaal voor jou gemaakt, dus je geeft altijd een uniek en persoonlijk cadeau.


Gepersonaliseerde sinterklaascadeaus


Speciale wensen?

Heb jij een ander leuk idee voor je illustratie? Bijvoorbeeld om 'm op  kleding  of keramiek te bedrukken of te graveren in een glas of spiegel?

Ik bied niet alles standaard aan in mijn webshop, want de mogelijkheden zijn oneindig. 

Stuur mij dan even een berichtje en dan bekijk ik de mogelijkheden. 

Levertijd

Producten in deze webshop worden speciaal voor jou gemaakt en gaan pas naar de drukker wanneer jij 100% tevreden bent. Houd rekening met 1-5 werkdagen voor het ontwerpen.

Het drukken van posters duurt ongeveer 2-3 dagen. Voor muurcirkels en gegraveerde producten geldt vaak een langere levertijd.

Moet het voor een bepaalde datum klaar? Neem dan even contact met mij op.

Retourneren

Omdat deze producten speciaal voor jou gemaakt zijn is het niet mogelijk om deze te retourneren. Vooraf ontvang je een digitale proefdruk van het ontwerp waarmee je akkoord moet gaan alvorens de bestelling in productie gaat. Ben je toch niet tevreden over je ontvangen bestelling? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.