Baby


MAMA SIERADEN


Kraamcadeau's met naam en lijntekening van de baby!

Ontdek unieke kraamcadeau's met naam en lijntekeningen van jouw baby! De komst van een baby is een bijzondere gebeurtenis, vol mooie herinneringen die we voor altijd willen koesteren. Ik creëer minimalistische lijntekeningen van jouw kleintje, die vervolgens verwerkt kunnen worden in geboorteposters of zelfs sieraden voor de trotse moeder. Wil je al die kostbare babyspulletjes veilig bewaren voor de toekomst? Overweeg dan een gepersonaliseerde memorybox, een mooie houten kist om herinneringen in te bewaren. Daarnaast sta ik ook klaar om je te helpen met het ontwerpen van onder andere geboortekaartjes. Neem gerust contact op voor unieke en persoonlijke ontwerpen die perfect passen bij deze bijzondere levensfase!"

mama sieraden met persoonlijke illustratie en tekst

Mijn bijzondere collectie mama sieraden biedt armbanden en kettingen die een persoonlijk eerbetoon zijn aan jouw gezin, kinderen of baby. Elke hanger is gegraveerd met een handgemaakte lijntekening, met de optie om namen en belangrijke data toe te voegen. Kijk rustig rond en vind het sieraad dat perfect bij jou past.

GEBOORTEKAARTJE laten ontwerpen

Wil je graag een lijntekening op een geboortekaartje? Naast mijn webshop ben ik werkzaam als grafisch vormgever, dus ook voor het ontwerpen en leveren  van je geboortekaartje kun je bij benaderen. Neem contact met mij op om je wensen te bespreken.