Kerstcadeau

De feestdagen komen er weer aan en dan kun je vaak wel wat inspiratie gebruiken als het aankomt op kerstcadeau's. Op mijn website vind je een aantal gepersonaliseerde cadeau's voor de kerst. Speciaal voor de feestdagen heb ik een cadeaupakket samengesteld.

Er zijn ook een aantal producten die ik doorlopend aanbied geschikt om te geven met Sinterklaas. Denk bijvoorbeeld aan een bedelarmbandje met lijntekening, een snijplank of waxinelichthouder met gravure, of een mooie muurcirkel met illustratie of foto.

De illustraties en ontwerpen worden speciaal voor jou gemaakt, dus je geeft altijd een uniek en persoonlijk cadeau.


Gepersonaliseerde cadeau's voor de kerst


Speciale wensen?

Heb jij een ander leuk idee voor je illustratie? Bijvoorbeeld om 'm op  kleding  of keramiek te bedrukken of te graveren in een glas of spiegel?

Ik bied niet alles standaard aan in mijn webshop, want de mogelijkheden zijn oneindig. 

Stuur mij dan even een berichtje en dan bekijk ik de mogelijkheden. 

Levertijd

Producten in deze webshop worden speciaal voor jou gemaakt en gaan pas naar de drukker wanneer jij 100% tevreden bent. Houd rekening met 1-5 werkdagen voor het ontwerpen.

Het drukken van posters duurt ongeveer 2-3 dagen. Voor muurcirkels en gegraveerde producten geldt vaak een langere levertijd.

Moet het voor een bepaalde datum klaar? Neem dan even contact met mij op.

Retourneren

Omdat deze producten speciaal voor jou gemaakt zijn is het niet mogelijk om deze te retourneren. Vooraf ontvang je een digitale proefdruk van het ontwerp waarmee je akkoord moet gaan alvorens de bestelling in productie gaat. Ben je toch niet tevreden over je ontvangen bestelling? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.