KERSTCADEAUS


De feestdagen naderen snel en dat betekent tijd voor bijzondere cadeaus. Op mijn website vind je een heleboel gepersonaliseerde geschenken. Van mooie sieraden tot praktische snijplanken en sfeervolle waxinelichthouders. En het beste deel? Elk item wordt geleverd met een persoonlijke touch - jouw eigen tekening. Maak deze kerst extra bijzonder met een geschenk dat met liefde en zorg is ontworpen.

Gepersonaliseerde cadeaus voor de Kerst


Op Zoek naar een Uniek Kerstcadeau?

Op zoek naar een origineel kerstcadeau voor een familielid? Een bedelarmbandje met een speciale lijntekening is een prachtig geschenk voor een vrouw. Voor de kookliefhebber is een snijplank met gravure een uitstekende keuze, terwijl een waxinelichthouder met gravure of een muurcirkel met illustratie perfect is voor de huismus. En voor degenen die moeilijk te verrassen zijn, is er altijd nog de optie van een cadeaubon!

 

En als je helemaal klaar wilt zijn in één keer, ontdek dan ons feestelijk ingepakte cadeaupakket. Het bevat een snijplank met persoonlijke gravure en heerlijke Friese lekkernijen, een geschenk dat zeker in de smaak zal vallen!

Relatiegeschenk of kerstpakket

Wil je jouw zakelijke relaties verrassen met iets bijzonders? Maak indruk met een gepersonaliseerd relatiegeschenk. Eén van mijn producten kan ook een mooie toevoeging zijn in het kerstpakket. Bijvoorbeeld een snijplank met jullie logo en een handgemaakte lijntekening van het bedrijfspand.


Voor grotere bestellingen of speciale verzoeken sta ik klaar om te helpen. Neem gerust contact op voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen.

 

Kerstkaarten met persoonlijke illustratie

Stuur een persoonlijke kerstkaart met een illustratie van je eigen gezin of familie. Ik maak de lijntekening aan de hand van een foto en vul de kaart aan met jou eigen tekst.