Home » Illustraties » Lijntekening huis

Lijntekening huis

Een stijlvolle tekening van jouw huis of pand digitaal getekend. Een origineel en tijdloos cadeau dat past in elk interieur. Leuk om cadeau te geven bij een bij een housewarming of verhuizing. De lijntekeningen zijn handgemaakt op basis van een foto.


Producten met deze illustratie


Speciale wensen?

Wil jij je tekening liever gedrukt zien op een ander materiaal of product, bijvoorbeeld op textiel of keramiek? Of wil je graag iets heel anders getekend zien? Stuur mij dan even een berichtje en dan bekijk ik de mogelijkheden. 

Levertijd

Producten in deze webshop worden speciaal voor jou gemaakt en gaan pas naar de drukker wanneer jij 100% tevreden bent. Houd rekening met 3-6 werkdagen voor het ontwerpen. De productie tijd is afhankelijk van het type product. Moet het voor een bepaalde datum klaar? Neem dan even contact met mij op.

Retourneren

Omdat deze producten speciaal voor jou gemaakt zijn is het niet mogelijk om deze te retourneren. Vooraf ontvang je een digitale proefdruk van het ontwerp waarmee je akkoord moet gaan alvorens de bestelling in productie gaat. Ben je toch niet tevreden over je ontvangen bestelling? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.